Eveniment

(P) Audio Forum - experienţe HI-FI incredibile în noul showroom de 1.5 milioane euro din Bucureşti

14 mar 2022 9117 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Deschis în urma unei investiţii de 1.5 milioane de euro, Audio Forum este cel mai nou magazin care se adresează pasionaţilor de echipamente audio-video din gama premium şi, totodată, cel mai mare din lanţul operat de Horn Distribution la nivel european.

Dispus pe o suprafaţă totală de 540 mp, Audio Forum reuneşte într-un singur loc cele mai performante echipamente audio-video ale unor branduri cu tradiţie în piaţa de profil.  Marantz, Denon, Focal, Naim, Loewe, Polk, Definitive Technology, Wilson, Netatmo sau Classe reprezintă nume de referinţă în industria audio-video care, având o istorie de zeci de ani, setează trenduri în privinţa calităţii echipamentelor căutate de audiofili.  

Inovaţie şi design exclusivist

În showroom-ul Audio Forum, pasionaţii de tehnologie vor descoperi echipamentele Focal, companie care după mulţi ani de cercetare a creat primul dom inversat din Beryllium pur, oferind performanţe acustice incredibile.

“Iubitorii echipamentelor HI-FI vor fi încântaţi să găsească la Audio Forum cele mai avansate setup-uri AV din lume şi să descopere modul în care boxele, amplificatoarele sau televizoarele au evoluat până la adevărate opere de artă care aduc nu doar sunet şi calitate uimitoare, ci şi un design impresionant care oferă o ambianţă incredibilă. Audio Forum este un spaţiu dedicat iubitorilor de sunet la calitate înaltă, utilizatorilor obişnuiţi dar mai ales pasionaţilor. Prin calitate şi diversitatea brandurilor din portofoliu, Audio Forum îşi va consolida poziţia în piaţa de profil ca cel mai mare magazin dedicat echipamentelor HI-FI premium din România”, spune Tiberiu Argint, Country Manager Horn Distribution România.

Sală de cinema – soluţii complete pentru pasionaţi

Audio Forum a instalat în cadrul showroom-ului din Bucureşti un set-up complet de cinema, acesta fiind dotat cu sistem surround Dolby Atmos realizat cu unele dintre cele mai performante boxe din lume, 7x Focal 1000 IW LCR Utopia, 4x Focal 1000 IW SUB Utopia, 4x Focal 1000 ICW 6 cu un cost total de 65,000 EUR, împreună cu amplificatorul Focal Astral 16, cu un cost de 21,000 EUR.

Deschis în zona de Nord a Bucureştiului, pe Şoseaua Fabrica de Glucoză 6-8,  Audio Forum oferă experienţe HI-FI incredibile şi o gamă completă de echipamente premium pasionaţilor de tehnologie AV. Showroom-ul este împărţit în trei zone de produse distincte, fiecare oferind clienţilor acces la cele mai noi echipamente şi posibilitatea de a testa performanţele acestora. Zona multibrand este dedicată Marantz, Denon, Loewe, Polk, Wilson, Netatmo şi Classe. A doua zonă este dedicată echipamentelor brandului Focal powered by Naim, unde pasionaţii vor fi vrăjiţi de performanţele unor sisteme uimitoare, cum ar fi boxele Focal Grande Utopia şi amplificatoarele Naim Statment, cu preţuri cumulate de 500.000 euro.Cea de-a treia zonă este destinată exclusiv brandului danez Bang&Olufsen, Audio Forum inaugurând astfel primul showroom oficial B&O din ţara noastră. Şi pentru că vorbim despre vârfuri de gamă, Audio Forum vinde în showroom-ul Bang&Olufsen televizorul OLED 8K BeoVision Harmony 88 (223 cm diagonală) în valoare de 50.000 euro şi setup-ul audio cu BeoLab 90 (100.000 euro) şi BeoLab 50 (50.000 euro).

Consultanţă şi training individual

Audio Forum oferă instalare, consultanţă dedicată şi servicii de training clienţilor, astfel încât aceştia să descopere toate funcţionalităţile echipamentelor. Obiectivul echipei de vânzări este de a oferi clienţilor informaţiile necesare, fără ca aceştia să mai fie nevoiţi să consulte manualul de utilizare al produselor.

Deschiderea magazinului Audio Forum în Bucureşti este un pas natural pe care compania poloneză Horn Distribution îl face pe piaţa din România. Cu peste 30 de ani de experienta, Horn Distribution este unul dintre cei mai mari distribuitori de pe piaţa europeană a echipamentelor HI-FI şi unic distribuitor în România pentru branduri precum Marantz, Denon, Naim, Classe, Focal, Polk, Definitive Technology, Wilson si Netatmo. Gama de produse Audio Forum este disponibilă şi online, accesând site-ul www.ro.audioforum.eu.

Tiberiu Argint este Country Manager al Horn Distribution Romania, cu o experienţă de peste 17 ani in piaţa echipamentelor audio-video premium. De-a lungul celor 17 ani, Tiberiu a gestionat şi a generat vânzări cumulate de peste 30 milioane de euro.