Travel

Destinaţii ideale pentru weekend, aproape de Bucureşti

24 apr 2015 9778 afişări
Din aceeaşi categorie

Îţi plac excursiile spontane sau eşti adeptul plecărilor planificate în avans? Pentru că weekendurile sunt zilele pe care fiecare dintre noi le aşteaptă cu nerăbdare, ne-am gândit să vă propunem câteva destinaţii perfecte pentru relaxare. Şi ca să fim siguri că nu vă plictisiţi, vom lista doar acele locuri ce nu vă vor permite să vă plictisiţi.

Echitaţie la Complex Pănicel - Situat foarte aproape de oraşul Râşnov, la doar 2 kilometri de acesta, complexul Pănicel este amplasat pe un domeniu de 70.000 mp. Acesta dispune de 34 spaţii de cazare moderne şi, cel mai important, de un centru de echitaţie. În plus, locul este ideal şi pentru copii: Pănicel are în dotare 3 ponei, care pot fi înhămaţi şi la o trăsurică pentru plimbări mai lungi şi de grup.
 
Parc Aventura - Dacă vreţi să vă daţi cu tiroliana sau să vă simţiţi precum un aventurier în mijlocul junglei, vă recomandăm Parc Aventura, din Braşov. Programul este zilnic, iar parcul este accesibil tuturor persoanelor începând cu vârsta de 4 ani.
 
Citiţi mai mult aici