Style

Ştiinţa frumuseţii

29 oct 2014 205 afişări de Roxana Pricop
Din aceeaşi categorie
Frumuseţea nu are vârstă. Iar pentru ca această zicală să fie adevărată cercetătorii din industria cosmetică şi-au pus la încercare cunoştinţele şi îndemânarea în laboratoarele de ultimă generaţie pentru a câştiga lupta cu timpul, încapsulând în recipiente nesecate fântâni de tinereţe. Produsele de îngrijire a pielii nu mai sunt de mult simple creme, ci s-au înrudit tot mai mult cu medicina, chimia şi biologia.

Serum no. 6 de la Codage conţine celule stem vegetale, atacând cu eficienţă toate efectele procesului de îmbătrânire. Codage este diferită faţă de restul companiilor cosmetice moderne întrucât nu este o multinaţională impersonală, ci creaţia a doi fraţi - Amandine şi Julien. Inspiraţi de frumuseţe şi sănătate încă din copilărie, cei doi s-au înconjurat de cei mai buni cercetători, nutriţionişti, doctori şi farmacişti, pentru a pune bazele Codage. În locul miracolelor ce rezolvă probleme peste noapte şi a produselor efemere, Codage preferă valorile sustenabile. Fiecare client este tratat individual, oferindu-i-se soluţii personalizate. Serumul Codage este disponibil în parfumeriile Hip-Nose.

Cellcosmet & Cellmen este o linie de produse de îngrijire a pielii pentru bărbaţi de la compania elveţiană Cellap Laboratories, cap de afiş pe piaţa produselor cosmetice pentru bărbaţi. Produsele se bazează pe cosmetică celulară, procedură de regenerare a pielii pe bază de celule umane. Produsele companiei elveţiene conţin celule stabilizate Bio-Integral. Concentraţiile celulare foarte mari oferă pielii un rezervor bogat de stimulatori naturali. Spre deosebire de cele mai multe produse ce folosesc tehnici ale cosmeticii celulare, produsele Cellcosmet & Cellmen sunt îmbogăţite cu celule a căror integritatea biologică a fost păstrată. În spatele acestei evoluţii se află doctorul Alfred Pfister, medic elveţian şi fondator al brandului. Mai mult decât atât, având în vedere că produsele sunt dezvoltate, fabricate şi ambalate de la început până la sfârşit în Elveţia, Cellap Laboratoire poate adăuga în mod legitim „100% Swiss Made“ pe etichetele produselor de îngrijire de Cellcosmet şi Cellmen. Produsele sunt disponibile în parfumeriile Madison.

Efect antiîmbătrânire şi machiaj, un duet imposibil de refuzat. Aşa sunt şi blush-urile de la Ellis Faas care dau pomeţilor o tuşă de culoare în timp ce răcoresc şi tonifică pielea, pentru un look fresh, conţinând de asemenea apă de trandafir pentru un efect antiîmbătrânire. Vogue Paris a numit-o pe Ellis Faas drept „unul dintre cei mai influenţi make-up artişti ai timpurilor sale“. În 2009, Ellis a lansat propria linie de make-up, unică în lume. Întreaga colecţie este de textură lichidă, incapsulată în recipiente de tip stilou cu un aplicator sub formă de pensulă sau burete. Blush-urile sunt disponibile în parfumeriile Elysée.