Style

Selecţie de produse pentru răsfăţ

09 ian 2015 479 afişări de Roxana Pricop
Din aceeaşi categorie

Pentru sezonul rece, După Afaceri Premium propune o selecţie de produse de nelipsit din trusa de înfrumuseţare, de la creme cu proprietăţi miraculoase la cosmetice şi arome florale.

Night Nutri Plus de la Bellefontaine. 

Tratament de îngrijire a pielii deshidratate, pe timp de noapte. Previne eficient apariţia semnelor de îmbătrânire, pierderea elasticităţii şi aspectul tern al tenului.

Textura sa bogată în vitaminele A şi E dă un imbold pielii pentru a reveni la frumuseţea naturală, hidratând straturile superioare ale epidermei.

Pielea obţine o strălucire aparte, este vizibil mai sănătoasă şi plăcută la atingere. Produsul este disponibil exclusiv în parfumeriile Elysée.

 

Spray hidratant D20 de la Jane Iredale.

Un „spritz“ facial revigorant pentru zilele reci de toamnă. Spray-ul rezistă la evaporare şi ajută la hidratarea celulelor.

Make-up artiştii spun că spray-ul D2O este ultimul pas în aplicarea machiajului, jucând un rol de stabilizator al mineralelor din machiaj.

Conţine extracte de alge marine pentru a ajuta la reducerea hipersecreţiei de sebuum şi restabileşte pH-ul pielii. Ylang ylang-ul dă întreg ansamblului un parfum revigorant.

Produsul este disponibil în parfumeriile Madison.

 

Cellurarose Nutri-Pure de la Terry.

Balsamul demachiant intră rapid în piele şi acţionează precum un cocon: înveleşte tenul într-un strat protector şi îndepărtează totodată machiajul şi impurităţile.

Chiar şi pielea mată, fără strălucire, este curăţată perfect, devenind catifelată şi luminoasă.

Secretul acestui demachiant delicat constă în formula potent purificatoare ce curăţă în profunzime epiderma în timp ce protejează pH-ul natural al pielii.

Balsamul demachiant face parte din noua linie de produse skincare propusă de Terry de Gunzburg şi este disponibilă în parfumeriile Madison.

 

„Vent de Folie“ este noul parfum al casei Annick Goutal.

În traducere liberă „vânt de nebunie“, parfumul pune în scenă feminitatea tânără, liberă şi îndrăzneaţă, optimistă şi spontană, care îşi condimentează viaţa cu un strop de nebunie („la folie“), o forţă a naturii descătuşată în spaţiul urban.

Un parfum curajos, care îmbină notele florale cu cele lemnoase şi moscul.

„Vent de Folie“ este disponibil în parfumeriile Elysée (elyseeconcept.ro) precum şi în hip-nose (hip-nose.com).

 

Skincode Cellular Power Concentrate.

Un tratament elveţian cu efecte pe măsură.

Cellular Power Concentrate este un tratament intensiv de întinerire, cu o concentraţie de cinci ori mai mare de complexul ACR G2 decât este disponibilă în produsele de utilizare zilnică Skincode Exclusive Cellular.

Este un rapel puternic pentru a activa şi energiza procesul de regenerare celulară şi reînnoire.

Produsul este disponibil în farma­ciile Help Net.