Style

Primăvara vine cu Moschino. Urmăriţi live Moschino Woman Spring/Summer 2015 Fashion Show împreună cu După Afaceri Premium

18 sep 2014 344 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

În seara aceasta, începând cu ora 21:00, vă invităm să urmăriţi transmisiunea, în direct de la Milano, a colecţiei de Primăvară/Vară 2015 realizată de casa italiană Moschino, chiar pe site-ul După Afaceri Premium.

 

Casa Moschino a fost fondată în 1983 de către Franco Moschino şi s-a impus rapid pe scena internaţională a modei prin designul inovator, colorat, dar şi prin criticile subtile lansate chiar la adresa industriei modei.

Franco Moschino, designerul italian care s-a stins din viaţă în toamna anului 1984, la doar 44 de ani, s-a remarcat în lumea competitivă a numelor mari din modă prin umorul cu care a tratat această industrie, nota distinctivă a casei fiind dusă mai departe de cei care l-au urmat la conducerea casei.

Moschino a fost deopotrivă comentator social şi designer, ridiculizând cu bucurie excesele anilor ’80, după cum scrie NY Times.

Umorul său a luat de multe ori forma unor imitaţii, cum a fost cazul unui costum Chanel pe care l-a parodiat prin brodarea cuvintelor “This is a waste of money (Aceasta este o risipă de bani – n.red.) în locul unde ar fi trebuit să fie o o curea sub forma unui lanţ din aur.

Chiar Moschino spunea despre el însuşi că nu este designer de modă, ci pictor, decorator, autorul unei noi ere.

Vă invităm în această seară să vizionaţi în premieră noua colecţia semnată de Moschino alături de După Afaceri Premium.