Style

Olimpia Melinte: „E un privilegiu să fiu ambasador Single Malt Society”

20 feb 2018 1010 afişări
Din aceeaşi categorie

Actriţa Olimpia Melinte şi-a luat în serios rolul de ambasador Single Malt Society pentru regiunea Moldovei, iar la începutul lunii februarie a fost gazda evenimentului de lansare a comunităţii în Iaşi. Prezenţa Olimpiei în cadrul proiectului vorbeşte despre feminitate în contextul stilului de viaţă single malt şi despre cum femeile se pot bucura pe deplin de calităţile unui produs de elită.

„În ceea ce mă priveşte, rolul de ambasador Single Malt Society este mai mult un privilegiu. Mi-ar plăcea să se schimbe ideea pe care o au oamenii despre whisky, cum că ar fi o băutură doar pentru bărbaţi. Single malt-ul este despre faptul că putem să fim noi înşine şi poate fi consumat inclusiv de către femei. Această băutură te ajută să-ţi păstrezi feminitatea şi să fii în acelaşi timp puternică.”, a declarat Olimpia Melinte.

Lansarea din Iaşi reprezintă cel de-al doilea eveniment prin care Alexandrion Group, compania fondatoare a clubului, a organizat la nivel local o întâlnire de anvergură atât cu iubitorii de single malt, cât şi cu cei care abia acum au descoperit această băutură de elită. Anunţată la Cluj în noiembrie 2017, comunitatea Single Malt Society numără deja peste 1.000 de membri înscrişi în întreaga ţară, următoarele lansări urmând să aibă loc în Timişoara şi Bucureşti în această primăvară.

Pentru a putea face parte din comunitate şi implicit participa la evenimente, doritorii sunt invitaţi să se înregistreze pe platforma www.singlemaltsociety.ro. Site-ul funcţionează ca o bibliotecă digitală care conţine materiale despre fabricarea unui whisky single malt şi ţările în care se produce, recomandări privind consumul lui, noutăţi din partea ambasadorilor, precum şi alte secrete despre această băutură care îmbină tradiţia cu modernitatea.