Style

Joseph Hadad dezvăluie ce a gătit în acest an de sărbători. Nu este vorba de feluri de mâncare tradiţionale, ci de supă de linte cu ţelină, cu morcovi, cu ceapă

24 ian 2018 654 afişări de Alina-Elena Vasiliu
Din aceeaşi categorie

Chef Joseph Hadad este proprietarul restaurantelor Joseph şi Caju din Bucureşti. A fost chef bucătar timp de mai mulţi ani în Israel şi a gătit, de-a lungul timpului, pentru Madonna, Michael Jackson, regele Juan Carlos al Spaniei sau George W. Bush.

 

Unde vei merge în acest an de sărbători?

Iarna, prefer să rămân în Bucureşti, nu plec nicăieri. Cred însă că mi-ar plăcea Bucovina, am auzit că e foarte frumoasă. Încerc anul acesta să ajung acolo, măcar pentru două zile. România e foarte frumoasă.

 

Cu ce asociezi sărbătorile de iarnă?

Îmi place luna decembrie pentru că totul este luminat şi generează o stare de bucurie, care îţi intră în suflet. Sunt foarte bucuros când văd, an de an, copii care se dau cu sania şi se bucură.

 

Ce nu lipseşte de pe masa de sărbători?

În decembrie, îmi place să mănânc supă de linte cu ţelină, cu morcovi, cu ceapă. Trebuie să diversificăm meniul, cu mâncare săţioasă, dar şi sănătoasă.