Style

În culisele luxului: cum a aflat Kinga Daradics, CEO de un miliard de euro, teoria pantofului perfect de la Cristina Bâtlan, proprietarul Musette

19 sep 2014 2993 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

După Afaceri Premium, suplimentul de lifestyle al Ziarului Financiar, lansează în ediţia aniversară, care iese pe piaţă vineri 3 octombrie, un experiment editorial unic. Am ales opt oameni de afaceri din zona clasică de business, lideri în segmentele lor, supravieţuitori de carieră şi le-am făcut cunoştinţă cu opt oameni care-şi dedică energia în a cultiva plăceri de elită, fie că este vorba de gastronomie rafinată, croitorie de lux sau automobile de avangardă.  Obiectivul a fost unul singur. Am vrut să-i aducem pe oamenii pe care-i regăsiţi adesea în paginile ZF cu un pas mai aproape de pasiunile lor şi prin acest proiect să intrăm, alături de ei, în culisele luxului.

Cine sunt cei care au dat curs invitaţiei După Afaceri Premium? Kinga Daradics, CEO&country chairman al MOL România, al patrulea cel mai mare jucător din piaţa petrolieră locală, cu un business de aproape un miliard de euro, şi Cristina Bâtlan, unul dintre fondatorii şi acţionarii grupului Musette, au răspuns afirmativ propunerii După Afaceri Premium, „terenul de joacă“ fiind în acest caz atelierul de creaţie al grupului Musette.

Descoperiţi procesul de realizare a unui pantof, învăţaţi din greşelile de business făcute de alţii şi relaxaţi-vă cu pasiuni legate de Zanzibar, pop-african sau squash, într-un material realizat alături de două dintre cele mai puternice femei de afaceri din România, în ediţia aniversară a După Afaceri Premium, dar şi pe site-ul da.zf.ro.