Style

Euforia vinului bun

08 apr 2018 563 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

A doua jumătate a lunii martie va aduce un nou local pe lista pasionaţilor de vin, în Bucureşti, pe strada Ion Luca Caragiale, la numărul 11.

„Vinophoria s-a născut la un pahar de vin între prieteni şi, pentru că trebuia să aibă o locuinţă, am primit cheile casei de la proprietarul ei, care a renovat-o păstrând elementele originale. Casa noastră are un aer boem, de la începutul anilor 1900“, spune Mihai Pompi, proprietarul winebarului.

Din meniu vor face parte vinuri din mai multe colţuri ale lumii, pentru orice ocazie, dar şi ferestre cochete cu vitralii, sobe şi... un căţel „asociat“ businessului. Salatele, tartele, brânzeturile şi mezelurile italieneşti vor alcătui paleta gastronomică.

„Nu o să auziţi detalii despre procesul de producţie a vinului (deşi, dacă insistaţi, se poate), despre temperatura perfectă de servire sau despre cum este corect să beţi un vin, însă la noi veniţi pentru a vă bucura de decor, de muzică şi de atmosferă şi, poate, pentru a începe să vă scrieţi propriile poveşti“, mai spune Mihai Pompi.