Style

Din vorbă-n vorbă cu Vlad Ardeleanu, CEO Superbet, despre şah, călătorii pe motocicletă şi mâncare ca la mama acasă

11 dec 2019 1735 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

După o experienţă de 16 ani în retail, timişoreanul Vlad Ardeleanu a mizat la finalul lui 2015 pe un nou domeniu, cel al pariurilor sportive. Mai exact, el a venit atunci la conducerea grupului Superbet, cel mai mare jucător de pe piaţa de pariuri sportive şi gaming din România, cu afaceri de 180 de milioane de euro în 2018. Compania, prezentă în online şi offline pe plan local s-a extins în ultimii ani peste graniţă, în Polonia prin agenţii, iar în Croaţia prin preluarea a două companii de tehnologie. Planul este însă ca Superbet să se transforme într-un jucător global. Când nu lucrează pentru îndeplinirea acestui obiectiv, Vlad Ardeleanu îşi petrece timpul călătorind sau citind despre expediţii pe două roţi.

 

Un obiect pe care îl port întotdeauna cu mine şi care mă reprezintă este... stiloul cu cerneală verde.

Cartea pe care o citesc acum este... „My Big Toe“, de Tom Campbell. 

Pasiunile mele sunt... şahul, călătoria cu motocicleta şi, mai nou, mersul cu bicicleta pe munte. 

Destinaţia de vacanţă pe care aş recomanda-o este... Route 66, o autostradă fondată acum aproape 100 de ani, care străbate SUA şi care este considerată a fi cea mai importantă din această ţară, fiind supranumită şi Mother Road (Şoseaua Mamă - trad.). 

O descoperire recentă din Bucureşti este...  restaurantul Kane, amplasat pe Strada Dianei, într-o superbă casă interbelică. Restaurantul a fost redeschis aici, iniţial el fiind amplasat la parterul unei clădiri de birouri în zona Ştefan Cel Mare.

Ceasul pe care îl port la mână este... Rolex, modelul Datejust. 

Parfumul meu preferat este... cel al cafelei prospăt măcinate dimineaţa. 

Beau întotdeauna cu plăcere... un pahar de vin produs din strugurii de pe dealurile Timişoarei, realizat de Crama Recaş. 

Primul lucru pe care îl fac când ajung într-un oraş nou este... să mă pierd în el, descoperind arhitectura clădirilor vechi. 

Un artist pe care l-aş colecţiona dacă aş putea este... Claude Monet.

Sporturile pe care le practic cu plăcere sunt... schiul şi, de mai puţin timp, mountain bike-ul. 

Restaurantul meu preferat este... White Horse din zona Dorobanţilor a Capitalei, unde pot savura mâncare din Ardeal ca la mama acasă. 

Un loc de neuitat pe care l-am descoperit în călătoriile mele este... jungla Amazoniană. Tot pe această listă aş aminti şi vulcanul Yassur din Vanuatu. 

În frigiderul meu veţi găsi întotdeauna... o sticlă de şampanie. 

Obiectele mele preferate din garderobă sunt... pantofii englezeşti Loake. Loake Shoemakers e un business fondat în 1880 de către trei fraţi, un business care continuă să fie şi astăzi o afacere de familie.

Site-urile pe care le citesc cu plăcere sunt... cele despre călătoriile cu motocicleta.