Style

Cum şi-au petrecut oamenii din business sărbătorile. Anca Alimănescu, despre vacanţe, cadouri şi surprize inedite

17 ian 2018 1396 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Anca Alimănescu este general manager al lanţului de bijuterii PANDORA România, una dintre cele mai extinse şi importante companii de pe această piaţă.

 

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o aveţi de sărbători?

Pentru mine, cea mai frumoasă amintire pe care o am legată de sărbători este ultimul Crăciun petrecut împreună cu bunicii mei, la ei acasă, unde au venit toţi cei din familie. Îmi amintesc şi acum atmosfera din acea zi plină de oameni, gălăgie, râsete şi mirosuri de bunătăţi pregătite, cu grija unui ritual, de bunica mea. Îmi amintesc de mulţumirea din ochii lor pentru că ne aveau pe toţi acasă.

 

Care este cel mai frumos cadou pe care l-aţi primit/ oferit?

Nu ştiu care este cel mai frumos cadou pe care l-am primit, pentru că toate au fost frumoase, dar îmi amintesc de cel mai potrivit - în urmă cu doi ani, când eram sigură că nu voi pleca nicăieri de sărbători, am primit pentru Anul Nou o vacanţă exotică minunată, care m-a ajutat să alung oboseala şi stresul de peste an, ajutându-mă să mă pregătesc pentru un an nou plin de provocări. Dacă trebuie să mă gândesc la cadourile făcute de mine, nici aici nu ştiu care a fost cel mai frumos... Eu le fac cadouri celor dragi tot timpul anului, fără o ocazie anume.

 

Ce nu lipseşte de pe masa de sărbători?

Cu siguranţă, de pe masa de sărbători nu lipsesc şervetele mamei cu motiv de Crăciun.

 

Unde vă va găsi noul an?

Am organizat împreună cu familia şi prietenii o vacanţă în Thailanda, în Ko Samui, o insulă mică, dar suficient de aglomerată încât să nu ne lase să simţim lipsa aglomeraţiei de sărbători.