Style

Cum se bucură oamenii din business şi cultură de sărbătorile de iarnă. Episodul 5: Sărbătorile se asortează cu turtă dulce, cu carne de vânat de cerb cu pere poşate cu vinul fiert şi varză verde

21 dec 2017 599 afişări de Alina-Elena Vasiliu
Din aceeaşi categorie

Cuplul Mihaela şi Paul Oppenkamp a deschis restaurantul The Artist de pe Calea Victoriei la începutul acestui an, după ce, până la sfârşitul lui 2015, localul s-a aflat la altă adresă. Înainte de a întemeia acest business în Bucureşti, cei doi - el originar din Olanda şi ea româncă - au călătorit şi au gătit în toată lumea, pe vase de croazieră şi în restaurantele unor hoteluri celebre.

 

Cu ce asociaţi sărbătorile de iarnă?

Asociem sărbătorile cu turta dulce, cu carnea de vânat de cerb cu pere poşate cu vinul fiert şi varza verde.

 

Ce cadou vă doriţi în acest an?

Cel mai preţios cadou de Crăciunul acesta ar fi să luăm cina cu întreaga familie - olandeză şi română, la aceeaşi masă, în seara de Crăciun.

 

Unde vă va găsi noul an?

Destinaţia noastră preferată de vacanţă cu ocazia sărbătorilor de iarnă este Valea Verde Resort, în Cund, Transilvania. În spiritul iernii, ne gândim la munţii din România, care sunt absolut fascinanţi. Ca destinaţie exotică, am alege Tahiti.

 

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o aveţi de sărbători?

Cea mai frumoasă amintire pe care o avem legat de luna decembrie este de când am sărbătorit Crăciunul în Antarctica. A fost o oportunitate remarcabilă pentru noi.