Style

Cu ce se sărbătoreşte o negociere cu adevărat reuşită? Răspunde românul care conduce portofoliul de lux din 30 de ţări al celui mai mare producător de spirtoase

13 iul 2015 2756 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie
În toamna trecută, când vinul se rotunjea în butoaie şi când nimic nu alunga mai bine frigul ascuţit decât un pahar calm de cognac, Viorel Ognean, 44 de ani, devenea românul în care Diageo, cel mai mare producător de băuturi spirtoase premium la nivel mondial, îşi punea încrederea pentru a-i dezvolta portofoliul de lux, cunoscut sub denumirea Reserve. Iar în­cre­derea acordată este foarte mare pentru că Viorel Ognean are grijă de „acceleratori“ de stare de bine precum Ketel One (vodcă), Za­capa (rom), Don Julio (tequila) sau Johnnie Walker Blue Label whisky în mai bine de 30 de ţări.
 

Viorel Ognean nu este un nou venit în această lume a tări­ilor premium, înainte de a prelua actuala funcţie ocupând poziţia de sales development director timp de doi ani în cadrul aceleiaşi companii. Iar înainte, timp de 7 ani a fost directorul general al Coty România. Tot alcool, dar cu o concentraţie diferită.

Dar nu despre trasee profesionale este vorba în acest material, ci despre o discuţie liberă despre pasiuni şi plăceri vinovate, toate consumate cu un dram de responsabilitate.

O negociere cu adevărat reuşită se sărbătoreşte cu un pahar…

de Johnnie Walker Gold Reserve cu gheaţă!

La mine în frigider/pivniţă mereu veţi găsi o sticlă de…

Zacapa 23.

Băutura mea preferată este…

old fashioned cocktail.

Sunt pasionat de…

off-road, maşini clasice şi motociclete.

Cea mai recentă descoperire din călătoriile mele este…

Bucuria vine din lucruri mărunte!

Dacă aş putea să mă mut mâine, aş pleca în…

Noua Zeelandă.

Ultima achiziţie exclusivistă a fost…

un ceas îndelung visat.

Site-urile pe care le citesc întotdeauna cu plăcere sunt…

cele de ştiri.

Una dintre plăcerile mele vinovate sunt…

dulciurile.

Ultima masă care m-a impresionat cu adevărat a fost…

o cină la Joseph.