Style

Călători din lumea întreagă

22 apr 2014 231 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Dedicăm ediţia de faţă celor care de abia aşteaptă să-şi facă bagajul şi să plece la drum şi care nu pot sta într-un loc mai mult de câteva zile.

Din coverul revistei veţi afla o mulţime de recomandări de travel din expediţiile prin lume ale câtorva oameni de afaceri avizaţi.

Dacă ar fi să aleg incredientele pentru un week-end perfect din toate cele spuse în cover, mi-ar plăcea ca sâmbătă dimineaţă să-mi beau cafeau cu lapte, în Paris, alături de Dorothy Constantin, la prânz să stau la masă cu Anda Roman pe un vârf de deal în Toscana, apoi să-mi iau puţină adrenalină alături de Alessandro Amato şi Adrian Cioroianu, iar seara să cutreier străzile înmiresmate ale Marrakechului. Duminica mi-aş petrece-o toată în Filipine la un ceai cu Gilda Lazăr, sau în Maldive în căutarea celor mai exotice arome, alături de Cristina Balan.

Alţi trubaduri prin lume, pe numele lor Monica Ciabattini, proprietar Le Silla, şi Dominic Dormeuil, proprietarul brandului de textile de lux cu acelaşi nume, ne povestesc despre preferinţele lor de stil şi lifestyle.

Tot în acest număr aflaţi noutăţi din lumea orologeriei, proaspăt culese de la târgul de ceasuri şi bijuterii Basel World 2014 şi descoperiţi trenduri din industrie  într-un interviu cu Paolo Marai, CEO-ul grupului Timex, care spune că „jocul se va schimba odată cu apariţia pe piaţă a ceasurilor cu tehnologie «smart»“. 

Rubricile de auto şi gadget recomandă la rândul lor produse dedicate travelului, iar la final Lucian Mândruţă ne sfătuieşte cum putem să ajungem (în viaţă) cu bicicleta din Bucureşti până la mare.

Şi nu uitaţi, călătorului îi stă bine cu drumul!

Citiţi mai multe în ediţia de mai a DA Premium, ce va apărea pe piata vineri, 25 aprilie, împreună cu Ziarul Financiar .