Style

Cadouri de ultimă generaţie

24 dec 2017 525 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Procesul alegerii unui cadou este semnificativ simplificat dacă cel care urmează să îl primească are un hobby sau, de ce nu, este colecţionar. Un echipament de golf sau de pescuit, o cameră foto sau un aparat de cafea pot deveni astfel darul perfect.

Un gadget de ultimă generaţie este pentru mulţi cadoul mult visat, fie că este vorba de o cameră foto cu mulţi megapixeli, de un laptop sau de o pereche de căşti care permite ca lumea exterioară să nu mai existe.

Dar nici când vine vorba de gadget-uri nu mai vorbim doar despre tehnologie, ci de un mix ce are o componentă puternică de design. Astfel, un espressor poate fi privit atât ca un gadget, cât şi ca un obiect de decor integrat perfect cu arhitectura casei şi cu mobilierul care-l găzduieşte.

Specialiştii au mers chiar mai departe de atât şi au realizat sisteme audio-video integrate perfect cu sistemele de iluminat sau de temperatură, dar şi cu obiectele de decor din casă precum draperiile sau jaluzelele. Pentru că acum casele inteligente nu mai sunt doar semne de filme SF.

Preţul unui astfel de dar poate începe de la câteva zeci, chiar sute de euro, cum este cazul unui aparat de cafea cu care să îţi începi fiecare dimineaţă, şi poate merge până la câteva mii de euro. Pentru bugete mai modeste, obiectele de decor sunt întotdeauna o opţiune.