Style

Adrian Despot, Ambasador Single Malt Society: „Iubesc un single malt atunci când îmi întrece aşteptările”

12 mar 2018 904 afişări
Din aceeaşi categorie

Fan declarat al single malt-ului, Adrian Despot este unul dintre ambasadorii Single Malt Society, comunitatea din România dedicată celor care apreciază o astfel de băutură. Plecând de la crezul său, că „viaţa este prea scurtă pentru a face compromisuri”, Adrian mărturiseşte că printre atributele pe care le apreciază la un single malt sunt onestitatea acestui tip de whisky, care derivă din modul de preparare, culoarea, densitatea, mirosul şi, nu în ultimul rând, gustul.

„Recomand celor care încearcă pentru prima dată un single malt să aleagă paharul potrivit, să adauge un strop de apă şi să guste cu ochii închişi. Ulterior, e interesant de citit literatura de specialitate, pentru a afla cum se prepară un single malt, de ce se produce astfel şi ce factori l-au influenţat pentru a ajunge aşa cum îl ştim noi azi. Este o întreagă cultură a single malt-ului şi mi-aş dori ca, împreună cu ceilalţi membri, să plantăm seminţele acestei culturi şi la noi.”, declară Adrian Despot.

Sunt sfaturi pe care artistul le-a oferit inclusiv în cadrul celor două evenimente de lansare Single Malt Society care au avut loc la Cluj şi Iaşi în primele trei luni de la lansarea proiectului. Următorul eveniment va avea loc săptămâna viitoare la Timişoara, iar cei care doresc să participe la lansare, dar şi la întâlnirile ulterioare dedicate membrilor sunt invitaţi să se înscrie pe site-ul www.singlemaltsociety.ro şi să urmărească paginile din social media ale comunităţii:

Facebook: https://www.facebook.com/singlemaltsociety.ro

Instagram: https://www.instagram.com/singlemaltsociety.ro/

Ceilalţi ambasadori implicaţi în proiect sunt Olimpia Melinte, Alina Ceuşan şi Petre Fumuru, activitatea ambasadorilor Single Malt Society fiind reflectată prin hashtag-ul #singlemaltsociety atât în paginile lor din reţelele de socializare, cât şi în cele dedicate clubului.