Style

A dezvoltat brand-urile premium ale Murfatlar şi acestea sunt pasiunile lui: "Obiectele preferate sunt casca şi geaca de motor. Ultima achiziţie a fost un BMW R NineT Custom by MAFF"

27 iul 2016 3928 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Daniel Negrescu lucrează în cadrul producătorului de vin Murfatlar din 2002, crescând împreună cu compania şi dezvoltând branduri de vin pe segmentul premium precum M1, Sable Noble sau Fatum. Astăzi el este brand manager al Murfatlar România, însă în timpul liber, pe lângă vin, este pasionat şi de motoare, de sailing sau schi.

Un obiect pe care îl port întotdeauna cu mine şi care mă reprezintă este… brăţara mea de fitness JawBone Up3.

Cartea pe care o citesc acum este... „Sailing essentials“, de sezon :)

Pasiunile mele sunt ... motoarele, schi-ul şi sailing-ul.

Destinaţia de vacanţă pe care aş recomanda-o este... Saint Emilion (Franţa) şi toată zona ce înconjoară acest oraş.

Cel mai frumos suvenir pe care l-am adus acasă dintr-o călătorie recentă... cele mai frumoase suveniruri pentru mine sunt întotdeauna experienţele şi amintirile.

O descoperire recentă din Bucureşti este... chiar Bucureştiul. Deunăzi plimbam un prieten din străinătate prin Capitală şi mi-am dat seama că Bucureştiul este mult mai mult decât trafic şi blocuri gri.

Un monument, muzeu, clădire care m-a impresionat în călătoriile mele este... sunt multe care m-au impresionat, însă pentru că-mi place Barcelona foarte mult... ştii ce urmează să spun... operele lui Gaudi (n.red.).

Ceasul pe care îl port la mână este... Nu port ceas sau alte bijuterii. Cochetez însă cu ideea de a-mi lua un smartwatch.

Parfumul meu preferat este... mereu altul. La parfumuri îmi schimb mereu preferatul. Ţine foarte mult de cum mă simt într-o anumită perioadă. În acest moment îmi place Terre D’Hermes de la casa Hermes.

Obiectele mele preferate din garderobă sunt... casca şi geaca de motor :)

Beau întotdeauna cu plăcere un pahar de ... vin roşu.

Primul lucru pe care îl fac când ajung într-un oraş nou este... să caut restaurantele localnicilor şi pieţele. Îmi place să simt locul, nu doar să fiu turist.

O descoperire inedită din Bucureşti sunt... festivalurile de food. Chiar în weekend-ul ce a trecut (3-5 iunie) a fost Gourmet Festival Băneasa, foarte frumos şi civilizat.

Cea mai recentă achiziţie exclusivistă este... BMW R NineT Custom by MAFF.

Un artist pe care l-aş colectiona dacă aş putea este ... Brâncuşi.

Site-urile pe care le citesc cu plăcere sunt .... cele de unde îmi iau zilnic informaţia, respectiv Mediafax, Ziarul Financiar, IQads şi thedieline.com.

Restaurantul meu preferat este ... De fapt sunt două: Casa di David şi Pescăria lui Matei.

Sporturile pe care le practic cu plăcere sunt ... schiul, dar zilnic încerc să merg şi la sală.

Un loc de neuitat pe care l-am descoperit în călătoriile mele este ... plaja de la Sfântu Gheorghe.

Ultima masă care m-a impresionat cu adevărat este... cea de la restaurantul Minamo, Barcelona. A fost o adevărată experienţă.

În frigiderul meu veţi găsi întotdeauna... legume ... şi dulciuri :)

Plăcerea mea vinovată este ... o baclava adevărată :)