După Afaceri

New in the city

17 feb 2018 298 afişări de Alina-Elena Vasiliu
Din aceeaşi categorie

Vremea de afară arată că iarna şi-a intrat în drepturi şi nu ar vrea să plece prea curând. Zăpada şi gerul sunt pentru unii un motiv suficient de bun pentru a prefera căldura propriului cuib vremii de afară. Şi totuşi, în tot acest timp, evenimentele îşi continuă cursul lor firesc, iar unele sunt chiar un motiv suficient de bun ca să ne scoată din casă şi să ne dea un refresh de care avem toţi nevoie.

După Afaceri Premium trece în revistă - la propriu - noutăţile lunii februarie şi vă invită să alegeţi la care dintre ele vreţi să fiţi părtaşi. Găsiţi mai jos o selecţie a evenimentelor care îşi merită locul în agenda acestui sezon.

 

 

Invitaţie la tango

 

Artista de origine olandeză Caro Emerald întâmpină primăvara la Bucureşti, printr-un concert programat pentru 28 februarie, la Sala Palatului. Deşi nu se află la prima sa vizită în România - fiind unul dintre headlinerii ediţiei din 2012 a festivalului B’Estfest - Caro Emerald a stârnit deja entuziasmul amatorilor de jazz, pop şi tango.

Pe numele real Caroline Esmeralda van der Leeuw, cântăreaţa a debutat în urmă cu mai puţin de zece ani, cu piesa Back it up. Este considerată una dintre cele mai bune voci live, numele ei fiind asociat cu interpretarea contemporană a muzicii anilor ’40-’50.

Primul său album - Deleted scenes from the cutting room floor - s-a vândut în 1,5 milioane de exemplare şi i-a adus lui Caro Emerald un Edison Award, distincţie oferită artiştilor cu rezultate remarcabile în industria muzicală.

 

Iubirea miroase a trandafiri

 

Aromele colecţiei de Valentine’s Day Diptyque Rose Delight - pătrunzătoare, orientale, cu note dulci de zahăr pudrat, trandafiri, miere, dar şi aromele ponderate de suc de lămâie - sunt creatoare de dependenţă.

Elementul central al colecţiei lansate cu ocazia zilei îndrăgostiţilor este trandafirul, o inspiraţie pentru multe „nasuri“ celebre datorită aromelor sale inconfundabile.

Colecţia cuprinde parfumuri, spray-uri pentru păr, lumânări şi săpunuri.

Parfumul Diptyque Rose Delight creează o aromă ca o plimbare olfactivă, pe care o savurezi de dimineaţă până seara.

Notele de vârf de bergamotă şi coacăze negre conferă aromelor de trandafir o prospeţime picantă şi plină de viaţă.

Notele fructate de lychée accentuează şi mai mult aromele petalelor de trandafir. Colecţia Rose Delight, special de Valentine’s Day, este disponibilă în luna februarie în magazinele Beautik Haute Parfumerie.

 

Cafeneaua de inspiraţie siciliană

Prima cafenea Mr. Cannoli Caffe, dintr-un lanţ pe care proprietarii îl vor extins în toată ţara, se deschide la jumătatea lunii februarie în Bucureşti, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, la numărul 22, lângă Sala Dalles.

Laurenţiu şi Daniel Mâţă au în plan să mai inaugureze încă două unităţi până la sfârşitul anului 2018.

Cafenelele vor funcţiona sub brandul Mr. Cannoli Caffe, nume inspirat de celebrul desert italienesc din Sicilia. De altfel, cei doi parteneri au deja un business prin care vând aceste prăjituri la diferite evenimente şi festivaluri din ţară.

 

 

Cu demnitate, la teatru

Cea de-a treia reprezentaţie din 2018 a spectacolului Demnitate are loc duminică, pe 4 februarie, la Teatrul Cinema Pro din Bucureşti. Din distribuţie fac parte Marius Manole şi Şerban Pavlu, iar regia este semnată de Ignasi Vidal. Spectacolul pune în balanţă prietenia, ambiţia politică şi loialitatea.

Demnitate şi-a obţinut deja laurii în Spania şi în mai multe ţări din America Latină. Personajele principale sunt doi politicieni, foarte buni prieteni încă din adolescenţă, care au pornit la drum uniţi de aceleaşi idealuri, într-un partid care promova schimbarea într-o societate din ce în ce mai dezamăgită de clasa politică.

Într-un moment critic al vieţii lor, protagoniştii se văd puşi în situaţia de a decide ce este mai important pentru ei - loialitatea faţă de prieten sau demnitatea individuală.