După Afaceri

Manager de restaurant din Gura Portiţei, complexul din Deltă unde jumătate din turişti sunt străini: „Vrem să facem din Gura Portiţei un Saint Tropez al României“

30 iun 2017 708 afişări de Alina-Elena Vasiliu
Din aceeaşi categorie

Complexul turistic Gura Portiţei din Delta Dunării aşteaptă aprobările pentru demararea unui proces de renovare care ar dubla capacitatea de cazare a ansamblului şi numărul de restaurante disponibile. „Va fi un proiect pe termen lung, de mai mult de doi ani, iar Gura Portiţei va fi închis pentru renovare.

E mai complicat aici cu autorizaţiile, pentru că suntem în zona Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD). Vor fi două restaurante, vor fi dublate sau chiar triplate locurile de cazare, va fi disponibil un turn de observare, unde turiştii vor putea urca să admire Delta şi împrejurimile, un centru spa, o piscină acoperită, o sală de fitness, o sală de conferinţe“, spune Dragoş Valentin Dincă, managerul restaurantului care există acum în complexul Gura Portiţei.

Restaurantul are în prezent patru terase, iar capacitatea totală, la interior şi la exterior, este de 250 de locuri. „După renovarea resortului turistic, va fi păstrat stilul de acum, cu amenajări incluzând materiale precum stuful. Vrem să facem din Gura Portiţei un Saint Tropez al României“, spune Dragoş Valentin Dincă.

Manager de restaurant din Gura Portiţei, complexul din Deltă unde jumătate din turişti sunt străini: „Vrem să facem din Gura Portiţei un Saint Tropez al României“