Gastronomie

Răcoare în oraş: S-a redeschis terasa Citronelle a hotelului Crowne Plaza. Care este noul meniu?

14 mai 2015 750 afişări
Din aceeaşi categorie

Terasa Citronelle a hotelului de patru stele Crowne Plaza Bucharest s-a redeschis luna aceasta, pentru noul sezon bucătarul-şef Ashlie Dias venind şi cu un nou meniu.

“Noul meniu Citronelle are două variante, pentru prânz şi pentru cină, şi cuprinde selecţii de antreuri, salate şi supe deopotrivă, precum şi o paletă variată de preparate din peşte şi fructe de mare. Printre ingredientele-vedetă ale acestui meniu, din punct de vedere al aportului nutriţional şi al recomandărilor de care se bucură în presa de specialitate se numără salata kale, seminţele chia, quinoa, avocado, sparanghelul, creveţii, dorada, tonul, dar şi carnea de viţel sau de vită. Roşiile proaspete de diverse soiuri însoţesc o mare parte din preparatele meniului”, anunţă reprezentanţii Citronelle.

Terasa propune conceptul market-to-table, majoritatea ingredientelor, cum ar fi legumele sau brânzeturile, fiind achiziţionate de la producători locali.

“Carnea de pui provine de la o fermă unde aceştia sunt crescuţi la sol şi hrăniţi cu boabe, iar peştele este achizitionat proaspăt de la furnizori de pe piaţă”, au mai spus reprezentanţii Citronelle.

Citiţi aici povestea şefului Ashlie Dias.