După Afaceri

Descarca gratuit suplimentul Dupa Afaceri Premium, editia octombrie

17 oct 2014 1925 afişări
Din aceeaşi categorie

In premiera luna aceasta poti descarca gratuit editia de octombrie Dupa Afaceri Premium.

In editia aniversara Dupa Afaceri Premium - In culisele luxului - am vorbit cu oameni care au revolutionat orologeria de inalta clasa, cu cei care au facut bijuterii purtate de armate de lideri de opinie, cu cei care creeaza parfumuri de sute de ani si care prin geniu olfactiv au rasfatat tarii Rusiei, dar si printesele vremurilor moderne, si am aflat ce inseamna inovatia pentru ei.
Am interactionat cu croitori de top pentru a vedea ce inseamna noutate in costumele made to measure si, imaginar, am baut un pahar de vin cu oameni care au grija de sute de podgorii, creatorii unor licori de poveste.
Am intrat in bucataria unor chef-i cu stele Michelin care au gasit inovatia in foc, departe de experimentele moleculare, si am inteles ca in acest domeniu inovatia este expresia personalitatii, nu doar mancare exceptionala. Am aflat cum arata casa viitorului si ce-si doreste generatia Millennials (cei nascuti dupa 1980 pana in 2000) de la habitatul modern.
Am vazut ca noua aristrocratie de bun-gust bucuresteana lasa casele frumoase pentru penthouseuri luxoase in goana pentru timp si confort. Ne-am jucat cu ultimele gadget-uri, am fost in Armenia si am condus masini revolutionare.

Rasfoiti revista si aflati care sunt cei 10 oameni oameni de afaceri carora le-am facut cunostinta cu 10 oameni care isi dedica energia si timpul pentru a in a cultiva placeri de elita, fie ca este vorba de gastronomie rafinata, croitorie de lux sau automobile de avangarda.

Accesati link-ul de mai jos si descarcati suplimentul Dupa Afaceri Premium, editia octombrie, in format e-paper.

Click aici pentru a descarca gratuit editia de octombrie Dupa Afaceri Premium

* Cand descarcati suplimentul in format e-paper, sistemul va cere permisiunea sa salvati un fisier .exe in calculator.  Pentru finalizarea descarcarii, este necesara aprobarea dumneavoastra.

Lectura placuta!