Ceasuri & Bijuterii

Unele lucruri nu se demodează niciodată

19 iul 2018 288 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie
Există trenduri trecătoare. Şi există materiale şi piese care trec testul timpului şi care nu-şi pierd din valoare indiferent cât de muţi ani trec peste ele. Aurul este unul dintre acele materiale atemporale, la fel şi diamantele, crede Horaţiu Vasilescu, executive director al Bijuteriei Teilor.

„Ceea ce cred cu adevărat şi am spus-o cu fiecare ocazie, este că aurul şi diamantele au trecut testul timpului. Dincolo de aplicaţiile industriale, preţiozitatea acestor materiale le va face dezirabile şi ca podoabe. Chiar şi pentru cel mai nonconformist şi modern cuplu, simbolul legământului va fi inelul de logodnă din aur cu diamante (de la Teilor).“

Nu toate lucrurile sunt menite să se schimbe, mai ales dacă sunt făcute cum trebuie. De aceea, aşa cum aurul este „forever young“ (mereu tânăr - n.red.) şi Karl Lagerfeld, un icon din lumea modei, va continua să-şi exercite influenţa peste timp.

„Eu cred cu adevărat în clasic, în timelesness şi deci voi spune că impactul lui Karl Lagerfeld a fost şi este unul remarcabil şi că va influenţa mult timp de aici înainte.“ Există însă şi domenii unde noutăţile sunt adoptate cu mai multă sau mai puţină reticenţă. Un exemplu este cel al orologeriei de lux unde marile branduri de ceasuri au integrat tehnologia în modele emblematice.

„Se observă mai ales cum ceasuri smart, de ultimă generaţie, au fost customizate pentru clienţii de top, devenind piese cu carcase din aur şi bătute în diamante şi alte pietre preţioase.“