Ceasuri & Bijuterii

Unde se întâlnesc tehnologia şi designul

26 iun 2017 385 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Oyster Perpetual Cosmograph Daytona a fost lansat pe piaţă acum mai bine de jumătate de secol, în 1963, iar în anii care au urmat a devenit modelul iconic al orologeriei şi unul dintre cele mai cunoscute cronografe de pe piaţă.

Acum, Rolex lansează trei noi versiuni ale modelului cunoscut în piaţă ca (simplu) Daytona, disponibile în varianta aur galben de 18 carate, aur alb sau roz. Elementul comun al celor trei este cureaua Oysterflex realizată din elastomer susţinut de elemente metalice.

De asemenea, noile versiuni ale modelului Oyster Perpetual Cosmograph Daytona au inelul din Cerachrom monobloc (ceramică high-tech patentată anterior de Rolex) în tonuri de negru ceramic. Cerachrom este un material rezistent la coroziune, a cărui culoare nu este afectată în timp de razele UV şi care este tot-odată rezistent la zgâriere.

Faptul că inelul este monobloc şi îmbrăţişează atent geamul asigură rezistenţa ceasului la apă adâncă până la 100 de metri. La fel ca orice ceas al orologeriei, şi noile versiuni ale Oyster Perpetual Cosmograph Daytona rămân fidele ADN-ului companiei, fiind un mix echilibrat de tehnologie de înaltă clasă şi design atemporal.

 

Rolex este disponibil prin intermediul Chronolink.