Ceasuri & Bijuterii

Un mix de eleganţă şi putere

22 mai 2017 470 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Ceasul Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition a fost lansat cu ocazia ediţiei din acest an a Geneva International Motor Show pentru a celebra parteneriatul creativ dintre orologeria elveţiană Zenith şi constructorul auto Land Rover.

Această piesă se remarcă la prima vedere prin faptul că a reuşit să surprindă esenţa celor două branduri, eleganţa clasică a Zenith şi forţa bolizilor Land Rover. De altfel, echipele de de-sign şi inginerie ale ambelor companii au participat la crearea acestui ceas unde cadranul în tonuri de gri cu aspect şlefuit şi cu accente arămii este asortat cu o brăţară din cauciuc negru şi cu piele perforată de viţel la interior.

Carcasa de 42 mm este realizată dintr-un aliaj de aluminiu şi ceramică în tonuri de negru, pe când capacul este transparent şi lasă la vedere nu doar mecanismul automatic El Primero 400B, ci şi siglele celor doi parteneri înscrise pe o greutate oscilantă creată special pentru acest model. Primul cronograf El Primero de la Zenith a fost lansat pe piaţă acum aproape jumătate de secol.

În acelaşi an, 1969, producătorul auto britanic lansa prototipul pentru prima maşină de lux pentru off-road a casei, deja iconicul Range Rover. De atunci, ambele case au crescut, s-au dezvoltat şi au cucerit noi orizonturi mânate de aceeaşi dorinţă pentru excelenţă.

 Zenith este disponibil prin Galt, orologerie elveţiană.