Ceasuri & Bijuterii

Un mix de armonie şi echilibru

05 nov 2017 326 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Cea mai nouă creaţie FREYWILLE este pandantivul Helena, care completează ceasul bijuterie Helena prin liniile sale pur feminine şi farmecul artistic care a consacrat brandul austriac de bijuterii.

Forma sa perfect circulară reflectă armonie şi echilibru, în timp ce designul duce mai departe povestea colorată pe care o scrie fiecare piesă FREYWILLE. Fiecare bijuterie a brandului este realizată manual, emailul fiind aplicat secvenţial în straturi diferite, în timp ce fiecare pas al procesului de creaţie necesită o atenţie deosebită la detalii.

În funcţie de preferinţe, montura metalică poate fi placată cu aur galben, rodiu şi paladiu sau cu aur roz, iar motivele artistice ale designului din email sunt adaptate armonios fiecărei variante.

Bijuteriile FREYWILLE sunt opere de artă la purtător. De ce? Pentru că designerii casei reinterpretează lucrările unora dintre cei mai mari artişti ai lumii şi le adaptează pentru a putea fi imprimate pe piese precum brăţări, inele sau pandantive. Ce sunt bijuteriile FREYWILLE? O formă de popularizare a artei.