Ceasuri & Bijuterii

Un ceas care a scris istorie în ultimii 25 de ani şi care continuă

12 apr 2018 432 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Orologeria elveţiană Omega a dat tonul noutăţilor la Baselworld, cel mai important eveniment pentru industria de profil. Astfel, brandul a prezentat printre altele Speedmaster Cronograf "Dark Side Of The Moon” - un tribut adus misiunii Apollo 8 de pe Lună, din anul 1968 şi colecţia “Trésor "De Ville” unde artizanatul tipic este pus în valoare de strălucirea diamantelor.

Nu în ultimul rând, pentru exploratorii mai mult (asemenea lui James Bond) sau mai puţin curajoşi, Omega a venit cu noua reinterpretare Seamaster Diver 300M, un“partener” ideal la drum.

Primul model Seamaster Diver 300M a apărut acum 25 de ani, iar de atunci a scris istorie. Lansarea acestui ceas în 1993 a însemnat revenirea brandului în lumea orologeriilor specializate în realizarea ceasurilor de diving. Pe de altă parte, această lansare a fost cea care a pus o cărămidă importantă la baza parteneriatului dintre Omega şi James Bond care a devenit deja iconic.

Au trecut de atunci 25 de ani, iar orologeria vine cu o nouă lansare Seamaster Diver 300M - în total 14 modele, dintre care şase din oţel inoxidabil şi opt din oţel inoxidabil şi aur. Cu un diametru de 42 mm şi un mecanism Master Chronometer Calibre 8800, acest ceas respiră aventură.

Ceasurile Omega sunt disponibile în reţeaua Cellini precum şi în alte magazine specializate.