Ceasuri & Bijuterii

Reinterpretarea istoriei

28 feb 2018 246 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Orologeria elveţiană Vacheron Constantin a prezentat noua colecţie Fiftysix la ediţia din acest an a SIHH - Salon International de la Haute Horlogerie Genève, unul dintre cele mai importante evenimente din domeniu. Aceasta se remarcă datorită stilului său elegant, clasic, masculin.

Ceasuri ce pot fi purtate indiferent de eveniment sau de momentul zilei. Noile modele (în total şase) ce alcătuiesc colecţia cea nouă Fiftysix reprezintă reinterpretări actuale ale iconicului 6073, lansat în urmă cu mai bine de jumătate de secol (mai exact în 1956) şi inspirat la rândul său de crucea malteză.

Clasice la exterior, cu elemente de piele şi materiale preţioase, modelele Fiftysix sunt adevărate „comori“ la interior, la fel ca orice piesă a orologeriei elveţiene. Vacheron Constantin, una dintre cele mai cunoscute şi importante orologerii din lume, a fost fondată la Geneva în 1755 de către Jean-Marc Vacheron, fiind cel mai vechi producător de ceasuri din lume, cu o producţie continuă de peste 260 de ani.

 

Ceasurile Vacheron Constantin sunt disponibile în CELLINI Boutique din Băneasa Shopping City.