Ceasuri & Bijuterii

Pentru o cauză nobilă

10 sep 2017 387 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Orologeria Zenith din micuţul oraş elveţian Le Locle creează într-o ediţie super limitată, de doar şase ceasuri, modelul Pilot Ton Up din bronz.

Acesta este dedicat evenimentului The Distinguished Gentle­man’s Ride. Mişcarea va include 95 de ţări, 600 de oraşe şi 70.000 de domni din toată lumea care se înscriu în această cursă împreună cu motocicletele lor. De ce? Pentru o cauză nobilă, mai exact pentru a susţine Fundaţia Movember şi eforturile care se fac în direcţia progresului în tratarea cancerului de prostată şi pentru susţinerea sănătăţii mentale a bărbaţilor.

Doar şase ceasuri Pilot Ton Up vor fi realizate cu ocazia acestui eveniment, urmând a fi dăruite principalilor donatori. Modelul cu numărul zero va fi licitat în cadrul unui eveniment special ce va avea loc la Milano în 24 septembrie, respectiv în aceeaşi zi cu evenimentul Distinguished Gentleman’s Ride. În această zi, 70.000 de domni din toată lumea se vor urca pe motociclete pentru a susţine o cauză. Ce au ei în comun? Pasiunea pentru motoare vintage, customizate după propriul plac. Orologeria Zenith va susţine acest eveniment pentru al doilea an consecutiv. Cele şase ceasuri ce vor fi create vor fi inscripţionate cu DGR 2017 (iniţialele evenimentului).

Zenith este disponibil prin Galt, orologerie elveţiană.