Ceasuri & Bijuterii

O reinterpretare a clasicului

06 nov 2017 289 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Vacheron Constantin lansează ceasul Triple calendrier 1948 care se remarcă printr-un design vintage ce aminteşte de modelele iconice lansate de orologerie în anii ’40. Designul este reinterpretat, însă „inima“ acestei piese este reprezentată de o complicaţie lansată acum mai bine de jumătate de secol. Mecanismul este realizat in-house de către artizanii orologeri ai Vacheron Constantin şi cuprinde în total peste 250 de componente dintre care 21 de rubine.

Carcasa acestui ceas măsoară 40 de milimetri în diametru şi este realizată din aur roz de 18 carate pentru ca nuanţa să fie apropiată de cea originală. Cadranul simplu şi elegant se remarcă prin prezenţa datei şi a fazelor Lunii, elemente caracteristice casei.

Orologeria Vacheron Constantin a fost fondată la Geneva în 1755 de către Jean-Marc Vacheron, fiind cel mai vechi producător de ceasuri din lume, cu o producţie continuă de peste 260 de ani. Fondatori ai spiritului ceasornicăriei fine, cei de la Vacheron Constantin continuă să proiecteze, să dezvolte şi să producă adevărate ceasuri de excepţie, bazându-se pe cei trei piloni fundamentali ai mărcii: o tehnică perfect stăpânită, estetică inspirată şi armonioasă şi un nivel extrem de ridicat de finisare.

Vacheron Constantin este disponibil \n re]eaua de magazine Cellini.