Ceasuri & Bijuterii

Nume de cod: Skyracer

12 sep 2017 319 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Inspiraţia pentru numele de cod al celui mai nou model al Breitling - Colt - a venit de la denumirea avionului care zboară în cursa Red Bull Air Race sub egida orologeriei elveţiene. Avionul poartă numele de Skyracer.

Noul ceas este dedicat iubitorilor de aventură, celor care caută un model tineresc, cu aer sport. Cel mai nou model al Colt by Breitling este eficient, rezistent şi de încredere, moştenind de la predecesorii săi atributele care îl fac să fie un instrument utilizat de profesionişti. Acest ceas se remarcă datorită carcasei solide, dar ultrauşoare, realizată dintr-un material numit Breitlight, care deşi este de 3,3 ori mai uşor decât titanul şi de 5,8 ori mai uşor decât oţelul, este mult mai rezistent decât oricare dintre cele două.

Datorită materialului folosit, carcasa de 45 de milimetri este rezistentă la zgârieturi, este antimagnetică, antialergică, iar la atingere pare mai prietenoasă (mai puţin rece) decât metalul. Cadranul generos este uşor de urmărit, iar lizibilitatea este mare datorită indicatoarelor albe amplasate pe un fond negru.

Breitling este disponibil în reţeaua de magazine Cellini.