Ceasuri & Bijuterii

Mix de modern şi tradiţional

20 iun 2017 374 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Move, colecţia-emblemă a casei de bijuterii Messika, se remarcă prin simplitate, designul clasic şi lipsit de înflorituri gratuite pune în evidenţă strălucirea diamantelor, elementul central al fiecărei piese realizate de brandul francez. În povestea brandului Messika, ce începe să se scrie acum mai bine de patru decenii, regina gemelor are un rol principal. Avea doar 17 ani când s-a lăsat cucerit prima dată de diamante.

La vremea aceea, Andre Messika era ucenicul unui ceasornicar. Cinci ani mai târziu, el a pus bazele propriului său business, pe care l-a dezvoltat pe parcursul mai multor decenii pentru a deveni o figură reprezentativă în lumea bijutierilor de lux.

Afacerea lăsată moştenire din tată în fiică şi-a păstrat însă spiritul şi toate colecţiile semnate acum de Valerie Messica se remarcă prin acelaşi mix de modern şi tradiţional care a consacrat brandul. Un exemplu este chiar colecţia Move, al cărui element central sunt cele trei diamante lăsate să danseze liber într-un ring mărginit de o ramă din aur alb.

 

Bijuteriile Messika sunt disponibile în magazinele Kultho Boutiques.