Ceasuri & Bijuterii

Minimalism nonconformist

03 iul 2019 300 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Când spui Calvin Klein, primul lucru care îţi vine în minte sunt liniile curate, simple şi designul care rămâne la fel de actual indiferent cât timp a trecut peste el. Colecţiile de ceasuri şi bijuterii ale brandului păstrează aceleaşi elemente-cheie care au consacrat acest nume şi în prima ligă a modei mondiale.

Piesele sunt simple şi totuşi sofisticate. Colecţia CALVIN KLEIN #mycalvins se remarcă datorită culorilor puternice şi designului minimalist, dar cu note de nonconformism. Mai exact, un mix de ceas şi două brăţări ce pot fi purtate împreună, dar şi separat pentru un look casual, perfect pentru o ieşire cu prietenii în weekend. Noua colecţie îi ofertă purtătoarei şansa de a-şi personaliza ceasul şi bijuteriile cu brăţări în tonuri de roz, fucsia, galben sau albastru.

Ba mai mult, cadranul poate fi înlocuit cu plăcuţe argintii pe care stau înscrise monograma Calvin Klein sau cuvântul LOVE (Dragoste - trad.). Colecţia cuprinde trei seturi în diferite tonuri ale brăţării, acestea fiind asortate cu cadranul ceasului disponibil în varianta negru, gri şi alb.

 

Ceasurile Calvin Klein sunt disponibile în mai multe reţele partenere, printre care magazinele Cellini şi pe www.cellini.ro.