Ceasuri & Bijuterii

Minimalism glam

04 sep 2017 312 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Fiecare colecţie de bijuterii Pandora reuşeşte să găsească echilibrul perfect între minimalism şi glamour, cuprinzând piese ce pot fi purtate în orice moment al zilei şi cu orice ocazie. Noile serii de brăţări, talismane, inele, cercei, coliere şi pandantive reprezintă combinaţia ideală între sofisticare şi romantism, fiecare reuşind să transmită emoţia cu care artizanii bijutieri le-au lucrat.

Piesele Pandora sunt realizate manual de maeştri care lucrează cu grijă şi atenţie pentru a crea bijuterii cu şi de poveste. Colecţia de toamnă a Pandora este realizată printr-o contopire armonioasă între galbenul cald al aurului de 14k şi strălucirea rece a argintului 925 la care se adaugă Pandora Rose, care adaugă o notă de vintage.

Cea mai recentă colecţie a brandului cuprinde două noutăţi, brăţara bangle deschisă şi cerceii candelabru. Această brăţară fixă este versatilă, având capete detaşabile, pentru a putea adăuga talismanele preferate, dar şi pentru a o putea personaliza la alegere. Capetele pot fi schimbate cu unele minimaliste, lucioase sau cu unele cu un efect pavé strălucitor. Când vine vorba de cerceii candelabru, argintul 925 dansează cu pietrele care strălucesc la fiecare mişcare.