Ceasuri & Bijuterii

Fiecare secundă contează

18 iun 2017 403 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Cea mai nouă versiune a iconicului Navitimer, Rattrapante, se remarcă prin trei elemente care au fost de altfel încă de la început ingredientele de bază din reţeta orologeriei elveţiene Breitling înfiinţată 1884. 

Precizie elveţiană, fiabilitate şi robusteţe. Totuşi, noua ediţie a Navitimer (model cu o istorie de peste şase decenii), Rattrapante, este unică datorită unui element de noutate, un mecanism „split seconds“ (folosit pentru a cronometra două evenimente diferite, care încep simultan, dar nu se încheie în acelaşi timp). Aceasta este una dintre cele mai complexe complicaţii din orologerie. 

Există puţine orologerii care au funcţia cronograf animată de propriile mecanisme mecanice. Şi mai puţine sunt cele care au un astfel de mecanism split seconds dezvoltat şi produs in-house şi patentat. Breitling este una dintre acestea din urmă. Cu o carcasă de 45 mm disponibilă în două variante: oţel şi aur roz, acest model este o ediţie limitată de doar 250 de unităţi. Pentru curea sunt disponibile mai multe opţiuni: piele, piele de crocodil şi cauciuc. Elementul comun al acestor variante este cadranul în tonuri de arămiu.

 

Breitling este disponibil în reţeaua de magazine Cellini.