Ceasuri & Bijuterii

Epitomul eleganţei

12 feb 2019 288 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Despre diamante, rubine sau smaralde s-au scris cărţi, tratate şi chiar cântece care, nu fără motiv, le-au ridicat pe piedestalul pe care se află astăzi. Familia gemelor strălucitoare însă este mult mai extinsă şi complexă, cu multe pietre în toate culorile curcubeului şi cu poveşti care mai de care mai fascinante. Un exemplu este chiar granatul, despre care nu se ştiu foarte multe, dar despre care ar trebui.

Preţuit încă de pe vremea faraonilor, când se credea că dăruieşte celui care îl poartă fericire, sănătate şi prosperitate, granatul este piatra preţioasă a celor născuţi în ianuarie şi a nativilor zodiei Vărsător. Cu tonuri ce pornesc de la roşu sângeriu şi merg până la mov liniştitor sau vişiniu pătrunzător, această gemă este elegantă şi simplu de purtat, fie singură, fie în combinaţie cu alte granate, fie, de ce nu, alături de o salbă de diamante.

Asemenea unui parfum care învăluie cu notele sale enigmatice, granatul îşi poartă cu mândrie senzualitatea sofisticată dată de tonurile bogate, luciul adânc şi vibraţiile unice care transmit abundenţă şi vitalitate. Colecţia Teilor Granat seduce prin culorile vii ale gemelor încrustate în forme abstracte, feminine şi armonioase, prin estetica subtilă şi pământeană a monturilor şi gemelor.

 

Bijuteriile sunt disponibile în reţeaua de magazine Teilor şi online, pe teilor.ro.