Ceasuri & Bijuterii

Eleganţă felină

07 iul 2017 366 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Gigantul din industria luxului Cartier a readus în prim-plan în acest an colecţia de ceasuri Panther, una dintre cele mai cunoscute şi reprezentative pentru brandul francez. Lansată iniţial în 1984, această colecţie a devenit de-a lungul timpului iconică, designul clasic al ceasurilor cu numerale romane înscrise pe cadranul pătrăţos fiind asociat automat cu Cartier.

Şi cea mai nouă ediţie a colecţiei Panther rămâne fidelă designului originial simplu, dar de efect. Atenţia la detalii care a caracterizat brandul încă de la începuturi se poate remarca şi în cazul acestei colecţii, disponibilă în mai multe variante de mărime şi material. Logo-ul Cartier este vizibil în partea de sus a cadranului, între orele zece şi două. Cunoscătorii ştiu însă că acelaşi logo stă înscris şi la ora zece, reprezentând de fapt una dintre laturile numeralului roman “X” (zece).

Sub umbrela acestei colecţii sunt reunite mai multe variante de ceasuri în funcţie de mărimea cadranului (mediu şi mic) şi de materialul folosit, de la aur galben, alb sau roz, la oţel inoxidabil. Există de asemenea modele din aur alb îmbrăcate în diamante, dar şi ediţii limitate realizate din aur galben asociat cu lac negru.

Cartier este disponibil în reţeaua magazinelor Cellini.