Ceasuri & Bijuterii

Eleganţă atemporală

25 oct 2017 271 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Modelul X43R5540 al orologeriei elveţiene Vacheron Constantin este clasic, elegant, atemporal. Carcasa este realizată din aur roz de 18 carate şi are un diametru de 41 de milimetri. Cadranul este simplu, curat, cu numeralele romane şi limbile realizate din acelaşi material, aurul roz. Cureaua este la rândul său simplă, dar de efect, din piele de aligator, în tonuri de maro.

Vacheron Constantin se remarcă nu doar prin piesele care îmbină măiestria artizanilor orologeri cu tehnica fără cusur şi designul ce trece testul timpului. Orologeria elveţiană se remarcă prin atenţia la detalii, cum este cazul aurului roz folosit la elementele de pe cadran sau la coroniţă. Cureaua este la rândul său cusută manual.

Vacheron Constantin, una dintre cele mai cunoscute şi importante orologerii din lume, a fost fondată la Geneva în 1755 de către Jean-Marc Vacheron, fiind cel mai vechi producător de ceasuri din lume, cu o producţie continuă de peste 260 de ani.

Fondatori ai spiritului ceasornicăriei fine, cei de la Vacheron Constantin continuă să proiecteze, să dezvolte şi să producă adevărate ceasuri de excepţie, bazându-se pe cei trei piloni fundamentali ai mărcii: o tehnică perfect stăpânită, estetică inspirată şi armonioasă şi un nivel extrem de ridicat de finisare.  

Vacheron Constantin este disponibil în reţeaua de magazine Cellini