Ceasuri & Bijuterii

Dansul mecanismului perfect

10 mai 2017 407 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Orologeria Raymond Weil celebrează cu fiecare piesă, cu fiecare colecţie, dragostea pentru arte frumoase, de la dans la muzică sau pictură. Recent, casa elveţiană a încheiat un parteneriat cu compania franceză Repetto, unul dintre cei mai cunoscuţi producători de poante din lume, pentru a crea o nouă ediţie a ceasului shine, inspirat din lumea baletului. Baletul se remarcă prin eleganţă, libertate şi echilibru, şi toate aceste caracteristici se observă şi în cazul modelului shine „Etoile“ de la Raymond Weil.

Ceasul quartz este îmbrăcat într-o carcasă rotundă de 32 mm din oţel, încununată de o coroniţă de 49 de diamante. Cadranul argintiu este accesorizat în zona centrală cu un model ce aminteşte de tul, materialul specific ţinutelor balerinelor.

Combinaţia de culori şi materiale creează jocuri de lumini ce dau impresia de mişcare delicată, la fel ca în balet. Pentru acest model, artizanii Raymond Weil au creat un sistem special de prindere ce permite schimbarea rapidă a brăţării.

Astfel, pe lângă cureaua clasică din metal, ceasul poate fi asortat cu brăţări din piele Repetto în tonuri diferite, de la rozul pudrat al poantelor, la negru intens şi cu inserţii strălucitoare, simbolul eleganţei atemporale.

Raymond Weil este disponibil prin Galt, orologerie elveţiană.