Ceasuri & Bijuterii

Dansul diamantelor

31 aug 2017 322 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Alegerea unei bijuterii este un proces la fel de intim precum alegerea unui parfum. De ce? Pentru că fiecare în parte poartă o semnificaţie personală, fie că este vorba de un cadou, fie că marchează un eveniment sau că transmite o emoţie specială.

Astfel, bijuteriile trebuie alese după chipul şi asemănarea purtătoarei, fiind menite să-i pună în evidenţă frumuseţea şi delicateţea. Indiferent de materialul folosit şi de pietrele preţioase asortate, acestea trebuie să se potrivească în mod armonios cu nuanţa pielii pentru ca astfel să se pună în valoare reciproc. Bijuteriile Teilor sunt construite în jurul diamantelor care sunt amfitrioanele tuturor colecţiilor.

Strălucitoare şi sofisticate, bijuteriile au un design menit să evidenţieze frumuseţea acestor pietre preţioase, aurul alb fiind folosit pentru a completa o piesă cu un design clasic, elegant şi atemporal. Creaţiile Teilor au volume generoase, fiind îmbrăcate în diamante, considerate, nu degeaba „cele mai bune prietene ale unei fete“.

Bijuteriile sunt disponibile în reţeaua de magazine Teilor şi online, pe teilor.ro.