Ceasuri & Bijuterii

Bijuteriile brandului românesc Teilor au fost purtate la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes. Ce piese au ajuns pe covorul roşu?

12 iul 2021 322 afişări
Din aceeaşi categorie

Brandul românesc de bijuterii Teilor, ce deţine o reţea de circa 50 de magazine în mai multe ţări, a fost prezent la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, piesele mărcii fiind purtate de actriţa şi modelul Catrinel Marlon, de Nicole Cavallo, creative director la Nicole Milano Official şi Bianca Niculae, manechin. Spre exemplu, Catrinel Marlon, ambasadoarea mărcii pe plan naţional şi internaţional, a purtat cercei din aur alb de 18K cu diamante de 5.2ct şi de 1.7ct.

Brandul Teilor are o prezenţă de peste două decenii pe piaţa din România, operând peste 50 de magazine offline atât la nivel naţional, cât şi internaţional, în Bulgaria (Sofia) şi Polonia (Varşovia). Compania e prezentă şi online.

În 2021, Teilor a lansat trei site-uri internaţionale: teilor.bg, teilor.pl şi teilor.com, continuând, astfel, planurile de expansiune internaţională, atât în online, cât şi la nivelul magazinelor fizice.  

În 2020, TEILOR a înregistrat o cifră de afaceri de peste 28,8 milioane euro, în scădere cu aproximativ 10% faţă de anul precedent pe fondul pandemiei de Covid-19 care a dus la închiderea temporară a magazinelor offline.