Auto

TOP 9 decapotabile pentru o vară premium

24 iul 2014 7327 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

Nimic nu arată mai bine că a venit vara decât o maşină decapotabilă. Aşa că pentru escapadele de lux din zilele însorite, Vanity Fair a făcut o selecţie de nouă modele extravagante, toate cu un preţ de şase cifre. Vi le prezentăm şi noi:

1. Porsche 911 Turbo S Cabriolet

Acest Porsche vă poate aduce de la zero la 100 de kilometri în mai puţin de trei secunde şi poate ajunge chiar la 320 de kilometri la oră, viteză pe care nu o puteţi atinge legal, dar care merită menţionată măcar pentru plăcerea condusului. Preţul unei astfel de maşini poneşte de la 194.600 de dolari.

2. Aston Martin V8 Vantage GT Roadster

Modelul porneşte de la un preţ de 117.225 de dolari şi este un fel de piesă fără vârstă a producătorului auto.

3. Bentley Continental GT V8 S Covertible

Bentley poate are o istorie de curse foarte puternică, dar modelul cu două uşi decapotabil al constructorului auto este mai mult o maşină de bulevard potentă şi nu neapărat un model sportiv pursânge. Preţul porneşte de la 216.200 de dolari.

4. Ferrari California T

Înainte ca Ferrari să devină cunoscut pentru maşinile sport performante, brandul era asociat cu automobile făcute să aluneci confortabil pe autostrăzile italiene alături de nevastă, amantă, prieten pe drumul spre vreun punct de odihnă de pe coastă. Noul model California T este o întruchipare a acestei viziuni Ferrari. Preţul de pornire este 198.973 de dolari.

5. Mercedes-Benz SLG AMG GT Roadster

Când modelul Mercedes Benz Gullwing a fost lansat în 1950, era atât de avansat în design încât părea desprins dintr-un roman SF. Tributul adus acestui model, SLS AMG, este la fel de sofisticat, dar mult mai ameninţător, cu un motor brutal V-8 al cărui sunet îţi dă senzaţia că poate separa atomi. Preţul de pornire este de 228.000 de dolari.

6. McLaren 650S Spider

Noul model 650S îmbină zestrea enorm de competitivă a constructorului şi funcţionalismul rigid într-un pachet care este aproape la fel de uşor de condus pe pistă, dar şi în traficul obişnuit. Preţul de pornire este de 280.225 de dolari.

7. BMW M4 Convertible

Deşi acest model nu se înscrie în categoria celor şase cifre anunţată la început, maşina merită inclusă în topul extravaganţelor auto de vară ţinând cont că roţile i se lipesc de şosea ca o vară fiebinte de Bucureşti iar şasiul dansează ca o distribuţie bună dintr-un musical. Preţul, cu toate opţiunile incluse, este de 91.075 de dolari.

8. Chevrolet Corvette ZO6 Convertible

Ca o pereche de ochelari Ray Ban, ultimul Corvette este o combinaţie de viteză, rafinament şi accesibilitate care deja îşi elimină rivali care sunt de două ori mai scumpi. Modelul va fi însă disponibil abia vara viitoare şi promite să fie un competitor straşnic pentru intangibilele mărci auto italiene care se termină cu “i”. Preţul de pornire va fi între 90 şi 110.000 de dolari.

9. Lamborghini Aventador Roadster

Modelul începe de la un preţ de 441.600 de dolari. Atât.