Auto

„Îmblânzirea bestiei“: Ce se întâmplă când testezi un Lamborghini Huracan cu un dependent de adrenalină şi un executiv dedicat industriei auto

24 sep 2014 2888 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Ce au în comun un executiv care şi-a petrecut mai bine de jumătate din viaţă în industria auto şi un antreprenor din industria luxului care este dependent de adrenalină şi care a văzut lumea de la bordul bolizilor, din elicopter, de pe motor, dar şi legat de un avion? Răspunsul este simplu: pasiunea pentru maşini bine construite, cu un design demn de o operă de artă şi cu mulţi cai-putere sub capotă. O întâlnire între Peter Copetti, directorul general al Porsche Inter Auto România, şi Alessandro Amato, unul dintre cei mai puternici antreprenori din industria luxului, este o lecţie pentru cei care îşi măsoară pasiunea pentru „bestiile“ pe patru roţi altfel decât în zeci de cifre despre motoare, viteze sau acceleraţii. La propunerea suplimentului După Afaceri Premium, cei doi şi-au dat întâlnire la showroomul Lamborghini pentru a descoperi secretele pe care le ascunde sub capotă Huracan, cel mai nou model al brandului. 

Citiţi cum a decurs această întâlnire în numărul aniversar al suplimentului După Afaceri Premium, care va fi publicat pe 3 octombrie, şi găsiţi o galerie foto cu noul Lamborghini Huracan pe da.zf.ro.