Companii

Vitrinele au revenit în trend: 5 motive pentru care să alegi o vitrină pentru living sau dining

14 ian 2020 348 afişări
Din aceeaşi categorie

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - trei branduri americane de mobilier de lux - sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.

Sursă foto: https://selectdesign.ro/5-motive-pentru-care-sa-alegi-o-vitrina-in-living-sau-dining/

Dacă până în urmă cu aproximativ un an vitrinele nu mai reprezentau o piesă de mobilier „interesantă” pentru consumatori, aflaţi că acest element de mobilier a revenit în trend, unul dintre motive fiind reprezentat de faptul că ne poate ajuta să transformăm un spaţiu mic şi închis într-o cameră luminoasă şi generoasă.

„O vitrină creează iluzia unui spaţiu mai generos, căci lipsa uşilor sau uşile transparente eliberează vizual încăperea. În plus, interiorul va fi mai luminos şi mai primitor”, este de părere Diana Şucu, antreprenoarea care în urmă cu mai bine de cinci ani a adus pe piaţa locală trei branduri americane de mobilier de lux, este vorba despre Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt, pe care le gestionează sub umbrela Select Design by Diana Şucu. În 2018, businessul a înregistrat afaceri de 1,2 milioane de euro.

De asemenea, o vitrină poate deveni o mică „expoziţie de artă”. Acest element de mobilier poate servi drept spaţiu pentru suvenirurile pe care le aduci din vacanţe şi diverse călătorii.

„Astfel, un vas superb suvenir din vacanţă îşi pot găsi aici un loc de cinste. Avantajul acestei expuneri este, pe lângă cel estetic, că va face decorul mai dinamic şi mai personal. Uşile din sticlă pot fi simple, mate, decorate cu baghete etc, astfel încât fiecare are ocazia să îşi aleagă stilul care îl reprezintă. Important este ca acest stil să se regăsească peste tot în casă, pentru a contura un decor unitar, armonios.”

La Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt, cele 3 showroom-uri din Băneasa Shopping City există o gamă largă de vitrine pentru living şi dining, pentru cele mai pretenţioase gusturi.