Companii

Reduceri de mai: Select Design by Diana Şucu. O lună întreagă cu oferte tentante!

09 mai 2022 410 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Cele trei branduri americane de mobilier high quality: Ethan Allen, Caracole, Bernhardt Interiors dar şi alte nume celebre precum, Basset Mirror, Revelation by Uttermost şi nu în ultimul rând, La Perla by Fazzini, excelenţa italiană în materie de textile, reunite sub umbrela Select Design by Diana Sucu, sunt o alegere excelentă, când plănuim amenajarea  sau redecorarea casei.

Primăvara este întotdeauna momentul prielnic pentru începerea unor noi proiecte, mai ales cele care implică amenajarea casei. Iar atunci când Select Design by Diana Şucu îşi răsfaţă clienţii cu o lună întreagă de oferte tentante, proiectul casei nu mai suportă amânare.

-       20% REDUCERE pentru toată colecţia de mobilier

-       15% REDUCERE pentru toată colecţia de accesorii

-       Design de amenajare interioară GRATUIT (măsurători, relevee şi planuri 2D)

-       Transport GRATUIT în Bucureşti şi judeţul Ilfov

-       Stocuri generoase de marfă

Luna mai devine astfel momentul ideal personalizării căminului, cu piese de mobilier statement, de la clasice la moderne şi glamour, care impresionează prin somptuozitatea materialelor şi prin finisajele spectaculoase în foiţă de aur.

O selecţie impresionantă de mobilier cu valoare de collectibles în timp, ce poate fi lăsată moştenire sau poate deveni un cadou sofisticat şi memorabil.

Sunteţi la un click distanţă de o investiţie profitabilă în calitate şi durabilitate!

www.selectdesign.ro

Vă aşteptăm cu drag şi  în cele trei showroom-uri: Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt Interiors.