Companii

(P) Cutii plastic Schoeller Allibert – perfecte pentru manipularea si depozitarea marfurilor!

27 iul 2020 220 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Cutiile din plastic si productia lor sunt astazi unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate in calcul, pentru tot ceea ce reprezinta manipularea, transportul si depozitarea marfurilor. 

Desi pare destul de mult spus,  in ziua de astazi, orice alte produse achizitionam, depind intr-o masura mai mica sau mai mare, de cutiile din plastic. Aceste solutii pentru manipulare, transport si depozitare marfa, sunt extrem de utilizate in foarte multe industrii.

De exemplu, cartonul este si acesta utilizat cu aceste scopuri existand o multime de cutii din carton, insa, eficienta lui nu o sa se ridice niciodata la nivelul la care ajunge plasticul si cutiile din plastic. Insa, in acelasi timp ambele tipuri de cutii sunt foarte importante, pentru diverse intrebuintari.

Cutiile din plastic sunt folosite peste tot, in cele mai importante industrii precum cea a agriculturii, industria alimentara si a bauturilor, industria auto, retail sau servicii de pooling si lista poate continua.

Probail cel mai des ati putut sa observati astfel de cutii din plastic, in industria agriculturii, de exemplu in pietele de fructe si legume. Acestea, de regula se transporta cu astfel de cutii din plastic, tocmai datorita eficientei crescute si a preturilor accesibile.

In materie de cutii din plastic, puteti gasi cele mai avantajoase solutii, accesand site-ul companiei Schoeller Allibert.

La numai un simplu click distanta pe schoellerallibert.com va asteapta o gama extrem de variata de cutii din plastic, perfecte pentru activitatile desfasurate, la cel mai avantajos raport calitate/pret.

Schoeller Allibert este acea companie care de mai bine de 50 de ani se ocupa cu producerea si comercializarea celor mai eficiente si bune calitativ solutii din plastic returnabil, inclusiv aceste cutii din plastic returnabil.

Pe scurt, compania ofera posibilitatea clientilor sa achizitioneze nu doar cutii din plastic returnabil, ci si containere pliabile si/sau stivuibile, boxpaleti, navete dublu stivuibile, carucioare, lazi si cutii pliabile, plus multe altele.

Aveti o afacere in domeniul agriculturii, ori comercializati piese auto? Atunci trebuie sa apelati la aceste cutii plastic Schoeller Allibert si cu siguranta veti face alegerea perfecta.

Produsele lor sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, rezultand produse rezistente si durabile in timp, in special datorita faptului ca plasticul este un material flexibil, ceea ce inseamna ca nu se va sparge la socuri si nici nu se va deteriora la umezeala, in comparatie cu acele cutii din carton de exemplu.

Acestea fiind spuse, cutiile din carton prezinta o multime de avantaje.

Marfurile depozitate in astfel de cutii se vor afla in deplina siguranta datorita constructiei solide, fiind usor de verificat.  Acest aspect este extrem de important si util, in special daca este vorba despre produse valoroase.

Cutiile din plastic pot sa inlocuiasca fara nici un fel de problema cutiile din carton, avand posibilitatea de a le folosi de mai multe ori. Intertinerea necesara este una minima si pot rezista fara nici un fel de problema o perioada extrem de mare de timp, cu conditia sa fie respectate indicatiile date de catre producator.

Datorita formelor pe care le au, dar si a faptului ca aceste cutii din plastic pot sa fie si pliabile, veti putea salva si o multime de spatiu in cazul in care nu sunt folosite.

Probabil foarte putine persoane s-au gandit la acest lucru, insa, prin cutiile din plastic, se poate face si o mica reclama si promovare. Pe suprafara acestora se pot printa informatii si diverse imagini sau logo-uri.

Cutiile din plastic, pot ajuta la reducerea poluarii. Cartonul este un produs biodegradabil, insa, pentru producerea sa este nevoie de taierea copacilor, iar durata de viata a unei cutii din carton, este mult mai mica in comparatie de aceste cutii din plastic. De asemenea, cartonul se degradeaza mult mai repede in functie de mediul inconjurator. Desi cutiile din plastic, asa cum le sugereaza si denumirea, sunt fabricate din plastic, care este un material periculos pentru natura si adesea asociat cu poluarea, plasticul, prin rezistenta sa indelungata, este un material de care nu ne putem lipsi. Daca ne folosim de materialele din plastic in mod inteligent si il reciclam corespunzator, atunci nivelul de poluare cauzat de plastic va scadea cu siguranta. 

In cazul in care este necesara transportarea unor cantitati mari de marfuri, plasticul este de asemenea excelent si pentru faptul ca este un material rezistent dupa cum am mentionat, dar si flexibil. Cutiile se pot aseza cu usurinta una peste alta, fara a se strica. Bineinteles si aceste cutii din plastic au o anumita limita si la un moment dat, sub o presiune extrem de ridicata, mult peste specificatiile producatorului, vor ceda.

Insa, cu toate acestea, cutiile din plastic sunt extrem de apreciate pentru multitudinea posibilitatilor de utilizare pe care le au. Pot fi folosite dupa cum ati observat atat pentru a transporta, depozita sau manipula fructe si legume, piese auto, diverse produse alimentare, chiar si electronice sau produse farmaceutice si asa mai departe. Cei de la Schoeller Allibert, comercializeaza inclusiv galeti din plastic sigilabile cu capac, ce sunt certificate ONU, fiind dedicate produselor periculoase precum diverse reziduri din spitale.

Daca veti apela la Schoeller Allibert fie pentru cutiile din plastic, fie pentru alte solutii de ambalare, depozitare si transport marfa, va veti putea bucura de o multime de benficii si chiar daca aparent cheltuielile pot parea ceva mai crescute, cu timpul, datorita tuturor avantajelor, cu siguranta veti putea observa economii destul de importante.

Toate detaliile sunt online pe schoellerallibert.com, astfel ca sunteti invatati sa accesati pagina acestora pentru a putea vedea exact despre ce fel de servicii si produse este vorba.