Companii

Cum să îţi decorezi casa folosind oglinzile de pardoseală

17 ian 2020 476 afişări
Din aceeaşi categorie

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - trei branduri americane de mobilier de lux - sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.

Sursă foto: https://selectdesign.ro/oglinzi-de-pardoseala-5-modele-care-pun-orice-interior-in-lumina-potrivita/

Oglinzile de pardoseală sunt considerate atât de către designeri cât şi de consumatori, un element decorativ esenţial într-o încăpere pentru a da senzaţia de spaţiu şi lumină.

„Aşa numitele oglinzi de pardoseală sunt prezenţe din ce în ce mai populare în amenajările interioare. Principalele trei motive pentru care le folosim sunt prestanţa pe care o dau decorului, crearea senzaţiei de spaţiu mai mare şi amplificarea luminii naturale. Indiferent dacă le sprijinim pe podea sau le agăţăm pe perete, aceste oglinzi au un farmec cu totul aparte şi fură toate privirile”, este de părere Diana Şucu, antreprenoarea care a adus în România trei branduri de mobilier de lux - Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt- pe care le operează sub umbrela Select Design by Diana Şucu. Businessul a ajuns la afaceri de 1,2 milioane de euro în 2018.

De altfel, oglinzile contribuie la decorul camerei, putând fi folosită în orice tip de încăpere, de la living la dormitor, hol sau sală de aşteptare. Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt oferă pasionaţilor de design şi nu numai o gamă largă de modele de oglinzi de pardoseală. Cele trei branduri de mobilier de lux sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Bucureştiului.