Companii

Cum arată cafeneaua deschisă de Diana Şucu în Băneasa – GALERIE FOTO

10 mar 2014 13962 afişări de Ioana David
Din aceeaşi categorie

Diana Şucu, proprietara magazinului de mobilă de lux Ethan Allen din Capitală, a deschis în urmă cu o săptămână cafeneaua D&D Design District Café, în cadrul căreia lucrează patru persoane.

“Într-o primă etapă o să mergem pe un meniu soft cu produse pe bază de cafea, ceai infuzie, ciocolată caldă, apă, fresh-uri, croissante, prăjituri şi băuturi alcoolice. În viitorul apropiat clienţii noştri vor avea posibilitatea să servească şi prânzul la noi în Cafetarie. O cafea aici porneste de la 10 lei Brand Personal pâna la 25 de lei Jamaica Blue Mountain”, a spus Diana Şucu pentru ZF.

Deschiderea cafenelei are loc la trei luni de la deschiderea magazinului de mobilă de lux Ethan Allen din Capitală în urma unei investiţii de 1 mil. euro.

“Având în vedere că este gândită ca un serviciu pentru clienţii magazinelor, vânzarea sau profitabilitatea nu sunt relevante. Ce este important este existenţa unui loc elegant, confortabil în care magazinele să îşi poată invita clienţii la un ceai, o cafea, un sandwich, o ţigară. O prelungire a discutiilor din magazine într un loc mai relaxant şi liniştit”, a mai spus Diana Şucu.