Business Hi-Tech

Cum să trimiţi buchete de flori pe Facebook: aplicaţia inventată de trei români

29 sep 2013 3815 afişări de Adelina Mihai
Din aceeaşi categorie

Radu Oprea, Dragoş Bardac şi Ovidiu Naclad,  trei tineri de 26 de ani, au lansat o apli­ca­ţie pentru smartphone-uri mizând pe trans­fe­rul simbolurilor în me­diul digital.

Aplicaţia Beflower, dezvoltată pen­tru smart­phone-urile care utilizează sistemul de operare IOS (folosit de Iphone, Ipad şi Ipod), este destinată unui grup-ţintă format din copii cu vârste cuprinse între 13 şi 18 ani care sunt utilizatori ai reţelei de socializare Facebook şi care pot trimite flori virtuale direct pe profilurile de Facebook ale prietenilor.

Prin intermediul apli­ca­ţiei, care poate fi descăr­ca­tă gratuit de pe App Store, utilizatorul poate ale­ge un buchet de flori pe care îl poate aranja în func­ţie de preferinţe, după care poate adăuga un me­saj personalizat, iar buche­tul ajunge astfel pe pagina prin­cipală a pro­­filului de Facebook. „Monetizarea se face prin vânzarea online de flori, pentru că doar primele 10 flori folosite în aplicaţie sunt gra­tuite. Ţinta finală este să ajungem la un număr suficient de mare de utilizatori încât să ne cumpere Facebook.“

 

Citiţi mai multe pe zfcorporate.ro.